Tävla med ditt bästa viltrecept

torsdag 12 jan 2023 09:48

Nu vill vi se ditt bästa recept på viltkött. Tänk till, laga vilt smart och enkelt.

Gör så här:

Mejla ditt recept och hur du tillagar det + bild till Webbredaktionen@jagareforbundet.se
Skicka in ditt bidrag senast 30 januari och skriv RECEPTTÄVLING i ämnesraden på mejlet.
Tagga eller dela inlägget på sociala medier till en vän som du vet gillar att laga vilt.
Vår jury kommer välja ut de bidragen som på ett okomplicerat sätt lyfter fram viltköttet i ett egenkomponerat recept. Och dessutom försökt få till en bra och inspirerande bild.

1:a pris Slottsmiddag för 2 personer på Öster Malma. Värde 1 390 kronor.
2:a pris Lunch för 2 personer på Öster Malma. Värde 300 kronor.
3:e pris Svenska Jägareförbundets Viltkokbok. Värde 245 kronor.

Alla tävlande bidrag har dessutom chans att publiceras på viltmat.jagareforbundet.se så vi förbehåller oss rätten att använda bilder och recept.
Vinnaren publiceras den 1 februari på vår webb viltmat.jagareforbundet.se
Vinsten kan inte överlåtas eller ändras och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.