Medel
Portioner
- 4 +

Gulasch på vildsvin

En mustig kummin- och citrondoftande vildsvinsgulasch serverad med en bit bröd och en klick gräddfil. En perfekt vardagsmiddag eller värmande utelunch som gillas av alla. Vill du göra gulaschen lite matigare, lägger du i små kokta potatistärningar innan servering.

Instruktioner

  1. Skär köttet i 2x2 cm tärningar och bryn dem i en kastrull. Ta bara lite kött i taget i stekpannan. Lägg över i en gryta eller tjockboittnad kastrull.
  2. Fräs även hackad lök och tärnad paprika och lägg över i kastrullen. Tillsätt tomatpuré, citron och kryddor, häll i vatten så att det täcker och låt gulaschen koka tills köttet är mört.
  3. Om du vill ha gulaschen lite matigare kokar du potatistärningar nästan mjuka och låter dem koka med i gulaschen de sista minuterna innan servering. Toppa med lite rivet citronskal vid servering, och servera med gräddfil och ett gott bröd.

Tala gärna om för oss vad du tycker om receptet genom att sätta ett betyg från 1 till 5.