4 portioner
- Tvätta händerna noga
- Använd gärna engångshandskar
- Se till att skärbräda, kniv och skålar och redskapen är rena. Använd gärna engångsskärbräda i plast
- När du har hackat köttet till råbiffen, lägg det i en kall skål, som du sedan sätter in i kylen direkt.
- Hackat rått kött bör helst inte förvaras längre än en dag i kylen.
- Om man äter rått kött är det säkrast att använda kött som först varit fryst. Detta för att eliminera den minimala risken för parasiter.
- Tvätta händerna noga
- Använd gärna engångshandskar
- Se till att skärbräda, kniv och skålar och redskapen är rena. Använd gärna engångsskärbräda i plast
- När du har hackat köttet till råbiffen, lägg det i en kall skål, som du sedan sätter in i kylen direkt.
- Hackat rått kött bör helst inte förvaras längre än en dag i kylen.
- Om man äter rått kött är det säkrast att använda kött som först varit fryst. Detta för att eliminera den minimala risken för parasiter.
4 portioner