Lätt
Portioner
- 4 +

Vildsvinsburgare med bacon och äpple

Av vildsvinsfärs gör du goda hamburgare. Genom att hacka ner lite bacon i färsen blir de ännu saftigare. Servera med klassiska tillbehör; sallad, lök, saltgurka, tomat, ost, bacon, och addera gärna en tunn skiva äpple, som ger härlig smakbrytning till det salta. Gott både med grillat surdegsbröd och klassiskt hamburgerbröd.

Instruktioner

  1. Blanda färsen med dijonsenap och finhackad bacon. Salta försiktigt eftersom bacon är salt i sig. Peppra.
  2. Forma till 4 biffar och grilla eller stek.
  3. Stek surdegsbrödet/hamburgerbrödet och arrangera din hamburgare med de tillbehör du gillar: sallad, tomat, lök, bacon, ost, saltgurka, majonnäs, och gärna en skiva äpple!

Tala gärna om för oss vad du tycker om receptet genom att sätta ett betyg från 1 till 5.