Röka, torka, salta, grava.
Lär dig mer om olika sätt att tillreda ditt viltkött.
Lufttorkning är en konserveringsmetod som påminner om kallrökning. Saltet...
Kallrökning När man kallröker kött sker det vid en lägre temperatur, och det...
Gravning är en förfinad saltningsmetod som mer har karaktär av matlagning än ...
Rimning är inte detsamma som att salta köttet, utan innebär att man lägger...
Hur mycket salt man använder styrs av hur lång tid köttet ska ligga i saltlag...
När du torrsaltar, använd finmalet havssalt eftersom det löses upp lättare oc...
Lufttorkning är en konserveringsmetod som påminner om kallrökning. Saltet...
Kallrökning När man kallröker kött sker det vid en lägre temperatur, och det...
Gravning är en förfinad saltningsmetod som mer har karaktär av matlagning än ...
Rimning är inte detsamma som att salta köttet, utan innebär att man lägger...
Hur mycket salt man använder styrs av hur lång tid köttet ska ligga i saltlag...
När du torrsaltar, använd finmalet havssalt eftersom det löses upp lättare oc...